A keresett kulcsszó: giant


2018.07.07. - A Giant Global Group 15 milliárd forintos beruházással kerékpárgyártó üzemet épít Gyöngyösön - jelentette be a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára, Magyar Levente. Az új üzemben évente 1 millió kerékpár készülhet. A közel 50 éve alapított cég befektetése a magyar munkaerő iránti nemzetközi bizalmat jelzi. A Giant előtt az idén már több ázsiai vállalat választotta Magyarországot, tavaly pedig minden eddiginél több, csaknem száz befektető érkezett a szomszédos kontinensről több száz új munkahelyet teremtve, és csaknem 4 milliárd euróval gyarapítva a magyar ipari kapacitást - jegyezte meg az államtitkár az eseményen. "Európa nem csupán a kerékpáros közlekedés bölcsője, hanem egyúttal a kerékpárok legfontosabb piaca. Magyarország a kontinens központjában fekszik, rendelkezik a termeléshez szükséges ipari alapokkal és képességekkel, a gyárat befogadó Gyöngyöst pedig a közlekedési kapcsolatai teszik alkalmassá a beruházásra" - magyarázta Bonnie Tu, a Giant Global Group elnöke. Az új üzem termékei Kelet-Európa országaiba kerülnek - közölte vállalat vezetője. A tajvani központú Giant Global Group a világ legnagyobb kerékpárgyártójaként évente 5 millió kerékpárt ad el a világ több mint 50 országában. Tajvan és Hollandia mellett Kínában is működtet gyárat.
2014.10.14. - Márkánként felkerültek az Eurobike kiállításon látott újdonságok a VELO.hu oldalra. Szeretnénk azzal segíteni a tájékozódást a 2015-ös termékek között, hogy termékcsoportok szerint is feldolgozzuk a látottakat. Jöjjenek most a cyclo-cross kerékpárok.
2014.10.14. - Márkánként felkerültek az Eurobike kiállításon látott újdonságok a VELO.hu oldalra. Szeretnénk azzal segíteni a tájékozódást a 2015-ös termékek között, hogy termékcsoportok szerint is feldolgozzuk a látottakat. Jöjjenek most a trekking és városi kerékpárok.
2014.10.13. - Márkánként felkerültek az Eurobike kiállításon látott újdonságok a VELO.hu oldalra. Szeretnénk azzal segíteni a tájékozódást a 2015-ös termékek között, hogy termékcsoportok szerint is feldolgozzuk a látottakat. Jöjjenek most a karbon vázas országúti kerékpárok.
2014.09.29. - Hatalmas standdal várta látogatóit a Giant, ami nem is csoda, hiszen kellett a hely bőven a bringa-piac óriásának. Ott volt először is maga a Giant kerékpár vonala, ami valljuk meg őszintén, majd minden szakágban büszkélkedhet trófeával. És közel ekkora területet foglalt el a megújított női LIV vonal is.
2014.06.26. - Mollema és Ten Dam vezeti a Belkint Véglegesítette keretét a Tour de France-ra a Belkin. A jövő évre főtámogatót kereső holland csapat kapitányai Bauke Mollema és Laurens ten Dam lesznek. Mollema egy évvel ezelőtt hatodik volt a Tour-on, míg idén legutóbb a Svájci Körversenyen állhatott dobogóra.
2014.03.27. - Idén is csúcsot döntött a kiállítás látogatószáma, azonban biztosan vannak sokan akik nem tudtak kijönni és megcsodálni a legfrissebb újdonságokat. Nekik próbálunk most több részen keresztül ízelítőt adni a standok kínálatából. Jöjjön hát a BikeLine stand és a Giant kerékpárok.
2014.03.25. - A bringavásárlás nem egyszerű dolog. Először is kigondolunk valamit: mire van szükségünk, hogyan fogjuk használni. Majd elkezdünk nézelődni, feleljen meg az ízlésünknek, a minősége minél jobb, a kinézete minél vagányabb, az anyaga minél könnyebb és strapabíróbb, rugalmasabb vagy éppen merevebb legyen. Végül megnézzük az árát. Itt kezdődnek a problémák… ugyanis gyakran akár egy használt autót is vehetnénk egy álom-kétkerekű árából (autóval pedig csak a gyengék járnak, tehát ez az opció nem játszik).
Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések