A keresett kulcsszó: Fernando Gaviria


« 1 | 2 | 3 »
2019.02.26. - Fernando Gaviria nyerte az UAE Tour első mezőnyszakaszát, Primoz Roglic továbbra is őrzi összetettbeli előnyét A csapatidőfutamot követően Yas Island és az Abu Dhabi Big Flag között egy 184 kilométeres, papíron teljesen sík, a sprintereknek kedvező etappal folytatódott az UAE Tour. A rajtot követően Sam Brand (Team Novo Nordisk), Charles Planet (Team Novo Nordisk), Igor Boev (Gazprom-RusVelo) és Stepan Kuriyanov (Gazprom-RusVelo) négyese menekült előre. A szép lassan unalomba fulladó tekerést, aztán a befújó oldalszél borzolta fel, amely pillanatok alatt három részre szakította a főmezőnyt. Ekkor többek között Elia Viviani (Deceuninck-Quick-Step), Sam Bennett (Bora-hansgrohe), Tom Dumoulin (Team Sunweb) és Richie Porte (Trek-Segafredo) is hátul ragadt. Az első csoport által diktált hatalmas tempó következtében megfogták a szökevényeket, majd miután megnyugodtak a kedélyek a mezőny összezárt. Planet és Kuriyanov ismét megpróbálta, a karaván pedig elengedte őket. A másodszor is elmenésben lévő duó öt perces előnyt épített fel, de az utolsó kilométerekhez közelítve utolérték őket. A mezőnyhajrát Alexander Kristoff (UAE Team Emirates) remek felvezetését követően Fernando Gaviria (UAE Team Emirates) nyerte Elia Viviani (Deceuninck-Quick-Step) és Caleb Ewan (Lotto-Soudal) előtt. Kusztor Péter (Team Novo Nordisk) a győztessel azonos idővel az előkelő harmincadik helyen zárt. Összetettben továbbra is Primoz Roglic (Jumbo-Visma) vezet. Az UAE Tour a Jebel Hafeet hegyi befutós etapjával folytatódik, a táv 179 kilométer. „Nem volt egyszerű a helyzetem, hisz nagyon sok erős sprinter van a mezőnyben – mondta Gaviria röviddel a célba érkezést követően. – A csapatom fantasztikusan dolgozott főként akkor, amikor mások számára az oldalszél problémát okozott. Külön kiemelném Kristoff felvezetését a végén. Tisztában vagyunk azzal, hogy a szponzoraink számára ez egy kiemelten fontos verseny, így mindenféleképpen szereznünk kellett legalább egy szakaszgyőzelmet.”
2019.01.31. - Fernando Gaviria duplázott a San Juani Körversenyen Az argentin San Juani Körverseny első szakaszát követően a negyedik etap során is Fernando Gaviria (UAE Team Emirates) bizonyult a leggyorsabbnak. Vallé Fertil és Villa San Augustin között egy 185 és fél kilométeres penzum várt a kerekesekre, amely ugyan tartogatott emelkedőket, de előzetesen a sprintereknek kedvezett. A nap hat fős szökésében Daniel Zamora (Agrupacion Virgen De Fatima) is szerepet vállalt, aki a hegyi pontok begyűjtésével tovább növelte a különversenybeli előnyét. Az elmenés legnagyobb fórja kilenc percnél tetőzött. Az elől lévők szép lassan megfogyatkoztak, végül ketten értek majdnem haza, de a Lotto-Soudal és az Israel Cycling Academy csapatai által kontrollált főmezőny két és fél kilométerre a céltól megfogta őket. Jöhetett a mezőnyhajrá, amelyet Fernando gaviria (UAE Team Emirates) nyert meg Peter Sagan (Bora-hansgrohe) és Alvaro Hodeg (Deceuninck-Quick-Step) előtt. „Azt hiszem ez egy tökéletes szakasz volt számomra – mondta a célba érkezést követően Gaviria. – A csapatnak nem kellett túlságosan sokat vállalnia, s mivel egyetlen megkülönböztető trikót sem védünk, így lényegében egy nyugodt napunk volt. Örülök, hogy sikerült megszereznünk a második etapgyőzelmünket. Kiváló a csapat összhangja, így a jövőben vélhetően még több sikerben lehet részünk. A taktika csupán annyi volt, hogy a három kategorizált emelkedőn ne ússzak meg, ragadjak meg a mezőny elejében. Nem volt egyszerű, de sikerült, ez pedig lehetőséget teremtette a győzelemre.” Összetettben továbbra is Julian Alaphilippe (Deceuninck-Quick-Step) vezet nyolc másodperccel a második helyre előrelépő Gaviriát megelőzve. A San Juani Körverseny San Martin és az Alto Colorado csúcsa között az első hegyi befutós etappal folytatódik.
2019.01.28. - Fernando Gaviria nyerte a San Juani Körverseny nyitányát San Juan és Pocito között egy 159,1 kilométeres szakasszal vette kezdetét az argentin San Juani Körverseny. Két emelkedő nehezítette ugyan a kerekesek előrehaladását, mégis mezőnyhajrára volt kilátás. Hatalmas forróságban, közel negyven fokos hőségben vágott neki a mezőny a távnak. A nap nyolc fős szökésében csak és kizárólag kisebb dél-amerikai csapatok versenyzői vettek részt. Az elmenés legnagyobb előnye négy és fél percnél tetőzött. A hegyi pontokat az argentin Daniel Zamora (Agrupacion Virgen De Fatima) gyűjtötte be, így elsőként ő húzhatta magára a hegyi összetett éllovasának járó megkülönböztető trikót. A szökés megfogását követően voltak még kisebb próbálkozások, ám végül az előzetes várakozásoknak megfelelően sprint döntött, amit a kolumbiai Fernando Gaviria (UAE Team Emirates) nyert meg az olasz Matteo Malucelli (Caja Rural-Seguros RGA) és az ír Sam Bennett (Bora-hansgrohe) előtt. Természetesen az első szakaszt követően összetettben is ugyanez a sorrend. „Nagyon boldog vagyok a győzelmem miatt – mondta Gaviria a célba érkezést követően. – Különleges ez a siker, hisz ez az első megnyert szakaszom az új csapatom színeiben. A klubváltás mindig egyfajta rizikó, de az a célom, hogy évről-évre jobb legyek és egyre többet nyerhessek. Rengeteget készültünk a télen a sprintekre, az utolsó öt kilométeren belül már összeálltunk. Roberto Ferrari nagyon sokat segített, de a többiek is kiválóan versenyeztek.”
2018.12.05. - Geraint Thomas: 2019 nem a legmegfelelőbb időpont a Giro d’Italia befejezetlen ügyének rendezésére A 2018-as Francia Körverseny győztese Geraint Thomas korábban már elismerte, hogy nagyon szeretne ott lenni a Giro d’Italián, de egy a BBC-nek adott interjújában leszögezte, hogy nem 2019 lesz az az év, amikor az Olasz Körversenyt helyezi a versenyprogramja középpontjába. Thomas Chris Froome oldalán a Tour címvédésért száll harcba. „2019 nem a legmegfelelőbb időpont a Giro d’Italia befejezetlen ügyének rendezésére – mondta a Sky kerékpárosa. – Az egyes rajtszámmal fogok rajthoz állni Franciaországban, szégyen lenne, ha nem a győzelemért indulnék. Mindaddig míg nem egymás ellen harcolunk, erőt merítünk a másik energiáiból, jól működünk együtt Froome-al és ez a csapat eredményein is meglátszik.”
2018.10.25. - Hivatalos: az UAE Team Emirates kivásárolja Fernando Gaviriát a Quick-Step csapatából A Quick-Step Floors csapatvezetője Patrick Levefere maga erősítette meg a hetek óta tartó pletykát, miszerint sprinterüket Fernando Gaviriát kivásárolják a 2019 végégig tartó szerződéséből. Lefevere konkrét csapatot nem nevezett meg, de mindenki tisztában van azzal, hogy az UAE Team Emirates lesz az idei Tour de France-on két szakaszt is nyerő kerekes új otthona. Mint ismeretes a belga sor mindazok ellenére szponzorgondokkal küzdött, hogy hetvenhárom győzelmükkel a mezőny legeredményesebb társaságáról beszélünk, aminek eredményeképpen több nagy név is távozott, úgy mint Laurens De Plus, Maximilian Schachmann vagy éppen Niki Terpstra, ráadásként több maradó versenyzőjük kontraktusában faragtak a fizetésekből. Úgy tűnik, hogy az új támogató a Deceuninck sem menti meg Gaviriát, pletykák szerint a kolumbiai kiválóság ügynöke tizenhét százalékos jutalék fejében erőltette a távozást, míg képviseltje fizetési csekkére 500.000 Euróval íratott többet, mint amennyit a belga sornál keresett. „Nem mondhatom azt, hogy a távozók ne akartak volna nálunk maradni, de amikor nem tudsz hosszú távon garanciát adni számukra, akkor érthető, hogy meghallgatják más csapatok ajánlatait is” – mondta Lefevere.
2018.07.14. - Dylan Groenewegen: kértem a csapatot, hogy legyenek türelemmel A legnagyobb holland kerékpáros magazin címlapjáról Dylan Groenewegen köszönt vissza a Tour előtt, a tulipános nemzet bízott abban, hogy a sprinter legalább egy szakaszgyőzelmet szerez az idei Francia Körversenyen. A 2018-as szezonban eddig kilenc győzelemmel a háta mögött rajthoz álló sprinter az első napokban még kereste formáját, majd a hetedik szakaszon könnyed magabiztossággal, bő egy kerékpárhosszal verte Fernando Gaviriát (Quick-Step Floors). „Nagyon nehezek voltak az első napok, egyszerűen nem volt meg bennem az az erő, hogy a győzelemért harcolhassak – mondta Dylan Groenewegen a szakaszt követően. – Szerencsére napról-napra egyre jobb formába kerültem, kértem a csapatot, hogy legyenek türelemmel. A negyedik szakaszon már egészen jó helyről kezdhettem meg a sprintet, de sajnos rossz volt az időzítésem. Ma ellenben kijött a lépés, a legjobbkor indultam. Kristoff kerekén helyezkedtem, vártam ameddig kellett, majd elindítottam a sprintem. Remélem, hogy lesz még esélyem szakaszt nyerni az idei Touron.”
2018.07.13. - Dylan Groenewegen (LottoNL-Jumbo) nyerte a Francia Körverseny leghosszabb szakaszát, összetettben továbbra is Greg Van Avermaet (BMC) az élen.
2018.07.11. - Fernando Gaviria: a Tour-győzelmekre nem lehet felkészülni Fernando Gaviria pályafutása első Francia Körversenyén már a második szakaszgyőzelmét ünnepelhette. A siker egyben a Quick-Step Floors csapatának idei negyvenkilencedik diadala volt. A belga sor rengeteget dolgozott a nap folyamán, Maximiliano Richeze pedig egy tökéletes felvezetésben részesítette sprinterét. „Nagyon nehéz volt a mai szakasz, nem nagyon segített nekünk senki sem a szökevények üldözésében, így minden munka ránk maradt – mondta Gaviria a célba érkezést követően. – Nyerni akartam már csak azért is, hogy a srácok befektetett energiái kifizetődjenek. Boldog vagyok, hogy ez sikerült, köszönöm a csapatomnak a segítséget. Természetesen nagyon nagy dolog, hogy pályafutásom első Tourján már a második győzelmemet szereztem, de már a jövőbe tekintek, a következő lehetőséget figyelem. A Tour-győzelmekre nem lehet felkészülni, igyekszünk betartani a kidolgozott taktikát, de a riválisok is nagyon erősek. Fantasztikus, hogy Peter Sagan ellen versenyezhetek.”
2018.07.10. - Fernando Gaviria (Quick-Step Floors) második szakaszgyőzelmét ünnepelhette az idei Touron, Greg Van Avermaet (BMC) őrzi vezető helyét.
2018.07.10. - Fernando Gaviria (Quick-Step Floors) második szakaszgyőzelmét ünnepelhette az idei Touron, Greg Van Avermaet (BMC) őrzi vezető helyét.
2018.07.08. - A regnáló világbajnok Peter Sagan (Bora-hansgrohe) nyerte a Francia Körverseny második szakaszát. Sikerével a szlovák kiválóság összetettben is átvette a vezetést.
2018.07.08. - A Quick-Step Floors kolumbiai sprintere Fernando Gaviria karrierje első Tour szakaszát rögtön megnyerte, ezzel pedig a hőn áhított sárga trikót is megkaparintotta. A győzelmét a Specialized, nemrégiben bemutatott harmadik generációs aero-specifikus S-Works Venge bringájának nyergében aratta.
2018.07.08. - Fernando Gaviria: egy olyan trikót vehetek fel, ami a sportág legfontosabb ereklyéje A Quick-Step Floors csapata folytatja dominanciáját, a Francia Körversenyt is rögtön egy szakaszgyőzelemmel nyitották, ráadásul Fernando Gaviria pályafutása első Tour sikerét könyvelhette el, amely mellé a sárga trikó megszerzése volt az igazi bónusz. „Hihetetlen, ami történt, az első Touromon rögtön egy szakaszgyőzelemmel kezdtem – mondta Gaviria a célba érkezést követően. – Köszönöm minden csapattársamnak és persze a stábnak is, hogy ez a siker összejöhetett. A srácok rengeteget dolgoztak a nap folyamán. Egy olyan trikót vehetek fel, ami a sportág legfontosabb ereklyéje. Meglátjuk, hogy meddig lehet az enyém, de szeretném egy-két napig megtartani. A végén a szél is nehezítette a dolgunk, talán ezért volt ez a sok apró bukás. Szerencsére a Quick-Step sora úgy működik, mint egy nagy család, egymásért dolgozunk, tökéletesen betartva a sportigazgatók utasításait, ennek köszönhetően pedig nyerni tudtam.”
2018.07.07. - Fernando Gaviria (Quick-Step Floors) karrierje első Tour de France szakaszát rögtön győzelemmel kezdte, ezzel a sárga trikót is megszerezve. Chris Froome (Sky) bukott, de Richie Porte (BMC), Adam Yates (Mitchelton-Scott) és Nairo Quintana (Movistar) is időhátrányt kapott.
2018.07.07. - Fernando Gaviria (Quick-Step Floors) karrierje első Tour de France szakaszát rögtön győzelemmel kezdte, ezzel a sárga trikót is megszerezve. Chris Froome (Sky) bukott, de Richie Porte (BMC), Adam Yates (Mitchelton-Scott) és Nairo Quintana (Movistar) is időhátrányt kapott.
2018.07.06. - A Sky sorát kifütyülték a Tour de France csapatbemutatóján A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség illetékesei bíznak abban, hogy Chris Froome szalbutamol ügyének lezárásával a kerékpársportért rajongók érdeklődése a versenyre összpontosul. A Francia Körverseny La Roche sur Yonban megtartott csapatprezentációján többek között az egykerekezve a színpadra érkező Peter Sagan (Bora-hansgrohe) és a hazaiak reménysége Romain Bardet (AG2R La Mondiale) is hatalmas tapsot kapott ellenben a Sky sorát kifütyülte a nagyérdemű. Az első sorokban egy rajongó „a csalók menjenek haza” táblával fogadta a brit sor kapitányát. Persze ilyenre korábban is volt már példa, a Festina botrányt követő évben az egész mezőnyt füttykoncerttel fogadták, de Lance Armstrong és Alberto Contador is esett már áldozatául a népharagnak.
2018.03.16. - Rövidhírek a közelgő Milánó-San Remo kapcsán Március harmadik hétvégéjének közeledtével már a La Primavera, azaz a Milánó-San Remo tartja lázban a kerékpársport szerelmeseit. Sajnos biztossá vált, hogy egy korábbi győztes John Degenkolb nem lesz ott az idei rajtnál betegség miatt. A Trek-Segafredo kerékpárosa a Párizs-Nizza szakaszversenyét is kénytelen volt feladni. További hír a csapattal kapcsolatban, hogy Giacomo Nizzolo sem tud rajthoz állni, az olasz sprinter térdfájdalmak miatt került oldalvonalra. Az EF Education First-Drapac sora továbbra is bizalommal épít Sacha Modolóra, aki megkapta a kapitányi szerepkört az olasz monumentumra. Daniel McLay, Taylor Phinney és Mitch Docker támogatásával akár még meglepetést is okozhat. Nem sokat kesergett Fernando Gaviria kiesését követően a belga Quick-Step Floors sora, Elia Viviani, Julian Alaphilippe és Philippe Gilbert hármasára építve egy igencsak ütőképes sorral készülnek a 291 kilométeres erőpróbára. Mark Cavendish idei szezonja eddig leginkább a bukásokról marad emlékezetes. Alig egy hete a Tirreno-Adriatico nyitányán esett immáron sokadjára, végül pedig időlimiten kívül feldagadt jobb szemmel érkezett célba. Mivel a brit sprinter egyik legfőbb célja az idei San Remo volt, így összekapva magát ő is ott lesz a rajtnál.
2018.03.13. - Marcel Kittel nyerte a Tirreno-Adriatico hatodik szakaszát Numano és Fano között egy mindössze 153 kilométeres szakasszal folytatódott a Tirreno-Adriatico. A penzum előzetesen a sprintereknek kedvezett, bár az útvonal elején helyet kapott két kisebb emelkedő is. A nap szökését Marcus Burghardt (Bora-hansgrohe), Krists Neilands (Israel Cycling Academy), Jacopo Mosca (Wilier-Selle Italia) és Artem Nych (Gazprom-Rusvelo) négyese alkotta. Az elmenés legnagyobb előnye három és fél percnél tetőzött, a sprinterek csapatai nem kockáztattak, végig szem előtt tartották az elől tekerőket. Mosca igyekezett megnyerni az első gyorsasági részhajrát, ezzel megőrizve a ponttrikót. Huszonöt kilométerrel a vége előtt már csak Burghardt volt elől, így a második gyorsasági részhajrá pontjaira a BMC csapata próbált meg rámenni. Öt kilométer múlva Burghardtot is megfogták, így jöhettek a sprinterek vonatai. Előbb Geraint Thomas (Sky) kapott a legrosszabbkor defektet, majd egy hatalmas bukás borzolta a kedélyeket, melyben többek között Fernando Gaviria (Quick-Step Floors) is a földre került, Peter Sagan (Bora-hansgrohe) pedig hátul ragadt, így csak hatalmas erőfeszítések által sikerült visszazárkóznia. [[https://www.youtube.com/v/cWtOgMc7Tvw?fs=1&hl=hu_HU 560 315]] A hajrát a Quick-Step Floors sora vezette fel Maximiliano Richeze számára, ám a leggyorsabbnak Marcel Kittel (Katusha-Alpecin) bizonyult, aki ezzel már a második szakaszgyőzelmét szerezte az idei Tirrenón. A második Sagan, míg a harmadik Richeze lett. Összetettben nem változott az állás, az utolsó egyenkénti időfutam előtt továbbra is Michal Kwiatkowski (Sky) vezet. „Éppen mellettem történt a bukás, szerencsésnek mondhatom magam, hogy nem kerültem bele – mondta a szakaszt követően Kittel. – Azt hiszem, hogy Gaviria esett el magával rántva számos kerekest. Nagyon büszke vagyok a csapatra, rengeteget dolgoztunk ezért a győzelemért, mindenki száztíz százalékot adott, irányítottuk a történteket és megnyertük a napot.”
2018.02.08. - Elia Viviani nyerte a Dubai Kör második szakaszát, Fernando Gaviria duplázott Kolumbiában Az olasz Elia Viviani győzelemmel ünnepelte huszonkilencedik születésnapját miután megnyerte a Dubai Kör második szakaszát. A kiemelt kategóriás verseny egy 190 kilométeres penzummal folytatódott, amely az első naphoz hasonlóan ezúttal is szinte teljes egészében sík volt, így a sprintereknek kedvezett. A nap szökését Nathan Van Hooydonck (BMC Racing), Nicolas Edet (Cofidis Solutions Crédit), Fuwen Xue (Mitchelton-BikeExchange), Charles Planet (Team Novo Nordisk), Mohamed Al Mansouri (Egyesült Arab Emírségek) és Yousif Mirza (UAE Team Emirates) alkották. Az elmenés legnagyobb előnye hét perc környékén tetőzött, de az utolsó ötven kilométeren belül már megbomlott az egység az elől tempózok között. Bő húsz kilométerrel a vége előtt Elia Viviani (Quick-Step Floors) kapott defektet, de csapata még éppen időben vitte fel a főmezőnyre. [[https://www.youtube.com/v/jsT5JLB8HLw?fs=1&hl=hu_HU 560 315]] Az elmenés utolérését követően jöhettek a sprinterek vonatai. A hajrát Jakub Mareczko (Wilier Triestina-Selle Italia) nyitotta meg talán túlságosan is korán, ám végül Elia Viviani (Quick-Step Floors) bizonyult a legjobbnak az első szakasz győztese Dylan Groenewegen (LottoNL-Jumbo) és Riccardo Minali (Astana) előtt. Összetettben Groenewegen két másodperc előnnyel megtartotta vezető helyét. „A születésnapom extra motivációt biztosított számomra – mondta Viviani a célba érkezést követően. – Az első nap sikertelensége végig ott motoszkált a fejemben, kicsit olyan volt, mint egy elszalasztott nagy lehetőség. Ezúttal minden eddiginél jobban koncentráltam, s bár volt ugyan egy defektem húsz kilométerrel a vége előtt, de még éppen elég időnk volt visszazárkózni. Sabatini remekül hozott előre, majd Kristoff kerekét választottam. Groenewegen nagyon jött, de szerencsére akkor már elég közel volt a célvonal a győzelemhez.” Eközben Kolumbiában a hazai sprinterek uralják a Colombia Oro y Paz versenyét, ahol Palmira környékén egy 183,4 kilométeres szakasszal folytatódott az első alkalommal kiírt viadal. Az etap koreográfiája kísértetiesen hasonlított az első napéhoz, a végén ezúttal is mezőnyhajrá döntött, amit a hazai Fernando Gaviria (Quick-Step Floors) nyert meg honfitársa Sebastian Molano (Manzana Postobon) előtt. A harmadik ezúttal az olasz Matteo Malucelli (Androni Giocattoli-Sidermac) lett. Összetettben Gaviria tizenegy másodperccel vezet Molanóval szemben.
2018.02.07. - Dylan Groenewegen nyerte a Dubai Tour első hektikus sprintjét, Gaviria sikere Kolumbiában Egy 167 kilométeres lényegében teljesen sík szakasszal rajtolt el az ötödik Dubai Kör, mely természetesen a sprinterek első nagy összecsapását jósolta. A rajtot követően Andy Fenn (Aqua Blue), Daniel Teklehaimanot (Cofidis), Mohammed Almansoori (Egyesült Arab Emírségek), Nathan Van Hooydonck (BMC Racing) és Charles Planet (Novo Nordisk) jóvoltából egy öt fős szökés alakult, melyet végig kontroll alatt tartottak a sprinterek csapatai. Húsz kilométerrel a vége előtt megbomlott az egység az elől tekerők között, majd bő tíz kilométer múlva szépen lassan mindenkit utol is értek. Alig nyolc kilométerre a céltól egy viszonylag nagy bukás borzolta a kedélyeket, több esélyes tervét keresztülhúzva. Az igencsak hektikus finálét végül Dylan Groenewegen (LottoNL-Jumbo) nyerte Magnus Cort (Astana) és Elia Viviani (Quick-Step Floors) előtt. Marcel Kittel (Katusha-Alpecin) mechanikai problémák miatt maradt le a hajráról, míg Mark Cavendish (Dimension Data) elmondása szerint berántotta a féket, amikor már a testi épségét érezte veszélyben egy előtte keresztbevágó versenytárs miatt. [[https://www.youtube.com/v/KsF3KQyZXqI?fs=1&hl=hu_HU 560 315]] „Nagyszerű győzni itt Dubaiban ennyi remek sprinter között – nyilatkozta Groenewegen a célba érkezést követően. – Tavaly két második helyem volt ezen a viadalon, örülök, hogy ezúttal rögtön összejött egy győzelem, amiért köszönettel tartozom a csapatomnak, akik remek munkát végeztek. Kétszáz méterrel a vége előtt indítottam, és volt bennem annyi erő, hogy kitartsak a végéig.” Közben Kolumbiában egy mindössze 99,9 kilométeres penzummal kezdődött az első Colombia Oro y Paz szakaszverseny. A körpályás szakasz elején egy öt fős szökés alakult, azonban ahogyan az előzetesen várható volt végül mezőnyhajrá döntött. A végjátékhoz közeledve egy kisebb bukás nehezítette a dolgokat, amelybe Nairo Quintana (Movistar) is belekeveredett. A sprintet a hazai Fernando Gaviria (Quick-Step Floors) nyerte honfitársa Juan Sebastian Molano (Manzana Postobon) és az argentin Maximiliano Richeze (Quick-Step Floors) előtt. „Ez a győzelem sokkal többet ér számomra, mint bármely más siker – így Gaviria a díjátadóra várva. – Nem sok lehetőségünk van idehaza versenyezni a saját rajongóink előtt, most azonban mindez megvalósult, ráadásul ezt egy győzelemmel hálálhattam meg nekik.”
« 1 | 2 | 3 »
Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések