A keresett kulcsszó: cyclo-cross


« 1 | 2 »
Szekszárdi Sportközpont Cross Magyar Kupa Eredmények + FOTÓGALÉRIA2017.12.10. - A magyar cyclocross kupasorozat ötödik futamán egy teljesen új helyszínnel ismerkedhettek meg a kerékpárosok. Szekszárdon mérhették össze tudásukat a bringások a mai napon a Szekszárdi Sportközpont Cross versenyén. Tizenkét kategóriában több mint 200 versenyző állt rajthoz. Elit hölgyek kategóriájában nem állt rajthoz senki, férfiaknál tíz versenyzőnek sikerült végigmenni a remek pályán, melyet a szervezők egy PERi UP állvánnyal is színesítettek a külföldi versenyekhez hasonlóan. Nagy esélyes Peák Barnabásnak többszöri defekt után fel kellett adnia a versenyt, így Buruczki Szilárd (CSÖMÖRI SPORT SZ.N. KFT Cube Csömör) győzedelmeskedett. A dobogóra felálhatott még Rózsa Balázs (Team Differdange- Losch) és Szalay Péter (BIKE ZONE GÖDÖLLŐ KE). FOTÓGALÉRIA 75 KÉPPEL ITT Eredménylista a letölthető fájlok között lent
Cyclo-cross Magyar Kupa Kecskemét: Benkó és Peák papírforma győzelme2017.11.26. - Ezen a hétvégén Kecskemét adott otthon a Magyar Kupa következő fordulójának, melyet a jól bevált Benkó Zoltán Szabadidőközpontban rendeztek meg, ahol nem kellett a homokakadály kiépítésével sokat foglalkozni. Papírforma szerint ismét Benkó és Peák győzedelmeskedett. Elit hölgyeknél Benkó Barbi (Focus XC Team), Buzsáki Virág (PILIS CROSS-COUNTRY CLUB) és Kovács Kinga (ÚJPESTI TORNA EGYLET) volt a sorrend, ebben a kategóriában összesen hárman harcoltak a győzelemért. Férfi elitben már népesebb mezőnyt láthattunk, melyet fél perc előnnyel Peák Barnabás nyerte PALČÁK Jozef (V©C Dukla Banská Bystrica) és Buruczki Szilárd (CSÖMÖRI SPORT SZ.N. KFT Cube Csömör) előtt. További eredményeket megtalálod a letölthető dokumentumok közt. Fotók: Hirös.hu
Cyclocross magyar kupafutam Szekszárdon december 10-én2017.11.24. - Tizenkét kategóriában, Szekszárdon mérhetik össze tudásukat a bringások december 10-én a Szekszárdi Sportközpont Cross versenyen. A magyar cyclocross kupasorozat ötödik futamán egy teljesen új helyszínnel ismerkedhetnek meg a kerékpárosok. A Szekszárdi Sportközpont Nkft. első alkalommal szervez cyclocross versenyt. A városban óriási hagyományai vannak a kerékpársportnak, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az ország egyik legnagyobb múlttal rendelkező országúti versenye a Gemenc Nagydíj. A Sportközpont elsődleges célja természetesen a kerékpározás népszerűsítése, ennek megfelelően esett a helyszínválasztás a Baka István Általános Iskola körülötti területre. A verseny december 10-én vasárnap 10:45-től 15:00-ig lesz megrendezve. Bízunk benne, hogy nemcsak a magyar kerékpáros elit és a lelkes szabadidős bringások, hanem a lakosság is szép számban kilátogat a látványos megmérettetésre. A terepkerékpár (cyclocross) versenyeket az országúti és mountain bike-szezont váltva, ősszel és télen rendezik 1500-3000 méter hosszú körpályán, amik földutakon, réteken, füves területeken, aszfalton, lépcsőkön, különböző mesterséges és látványos akadályokon haladnak keresztül. A szakág 1950 óta rendez világbajnokságot. Versenykiírás: ITT! Nevezés: ITT!
Fetter Erik az UCI cyclo-cross edzőtáborában vendégeskedett2017.10.18. - A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség huszonkét fiatal versenyzőt hívott meg az idei cyclo-cross edzőtáborába köztük Fetter Eriket is.
A Városligetben rendezik a cyclocross-szezon nyitányát október 21-én2017.10.12. - A 2017-18-as kerékpáros cyclocross-szezon nyitányára, a Crossligetre - harmadik alkalommal - a főváros zöld szívében, a Városligetben kerül sor október 21-én.
A 2016/2017-es cyclo-cross magyar kupa összetett végeredményei2017.01.17. - A hölgyeknél Orosz Anita, míg a férfiaknál Búr Zsolt nyerte a 2016/2017-es cyclo-cross magyar kupa összetettjét.
Valóban a túl sok országútizás levét itta meg Wout Van Aert?2016.11.29. - A cyclo-cross szakág koronázott ifjonca Wout Van Aert zsinórban négy alkalommal maradt alul legnagyobb riválisa Mathieu Van der Poel ellenében, ráadásul ezek közül a zeveni esemény a 2016/2017-es világkupa-sorozat részét képezte.
Villapark Vértes cyclo-cross Magyar Kupa 2016: Eredmények2016.10.23. - Otóber 23-án, nemzeti ünnepünkön rendezték az idei első Magyar Kupa cyclo-cross futamot a várgesztesi Villaparkban a kétnapos cross hétvége záróakkordjaként. A szombatival megegyező pályán, de fordított irányban zajlottak a futamok a 7-8 fokos, hűvös, de száraz időben. A női lit kategóriában bár Orosz Anita (Trek Se) a szombati nap után ismét győzött, de kiemelendő, hogy az abszolútban a még U19-es Buzsáki Virág (PCCC) megverte az elit mezőnyt a futamon. A férfiaknál nem lett meglepetés, Búr Zsolt magyar bajnokhoz méltóan magabiztosan zsebelte be a hétvégi második aranyát. Teljes eredménylista a letölthető fájlok között. Néhány fotó a helyszínről ITT
Cyclo-cross Utánpótlás OB és Vértes Villapark Kupa: Eredmények2016.10.22. - A várgesztesi Villapark adott otthont október 22-én a 2016-os cyclo-cross utánpótlás bajnokságnak, valamint a felnőtt korcsoportok számára is rendeztek futamokat. Női elitben Orosz Anita (Trek Se), míg férfi elitben Búr Zsolt (Pavé Bike - Vialand) voltak a leggyorsabbak. A Villaparkot nem hagyják el a crossosok, október 23-án vasárnap az idei első Magyar Kupa futamot rendezik ugyanitt. Eredménylista az Ob-ról és többi mai futamról a letölthető fájlok között.
VIDEÓ: Azt hitte megnyerte a VB-t, majd rájött, hogy még egy kör van hátra2016.01.31. - Az U23-as fiúk versenyében végig hatalmas csatát vívott Quentin Hermans (Belgium), Ely Iserbyt (Belgium) valamint Adam Toupalik (Csehország) triója, bár egy hatfős boly tapadt rájuk, végül hármójuk közül került ki a 2016-os év világbajnoka. Toupalik óriási hibát követett el a feszültségben. Már egy körrel a vége előtt kezét feltéve ünnepeltette magát, aztán rájött, hogy nincs még vége a versenynek, amelyet aztán az előzetes papírformának megfelelően a bombabiztos esélyes Iserbyt nyert meg Toupalik és Hermans előtt. A futamnak magyar indulója nem volt.
Hétvégén Veszprémben folytatódik a cyclocross Supercross sorozat2015.11.11. - A téli, terepkerékpáros szakág képviselőit, 16 kategóriában több mint másfélszáz cyclocross-versenyzőt várnak hétvégén a veszprémi Gulya-dombra. A Veszprémi Kerékpáros Egyesület negyedik alkalommal rendezője a versenynek, a november 14-15-ei LOcarGO Pepperl+Fuchs Veszprém Cross nemzetközi viadal a Magyar Kupa- és a SuperCross sorozat második állomása is egyben.
VIDEÓ: Éjszakai cyclo-cross verseny Japánból a hóban2014.12.12. - A japánok imádják a kerékpársportot és mint olya sok más dologban, ebben is képesek extrém dolgokat bevállalni. A mostani videón egy részben éjszakai cyclo-cross versenyt láthatunk tőlük, melyet nagy hóban rendeztek.
V. Supercross sorozat 5. forduló - Balassagyarmat: Teljes eredménylista + VIDEÓ2014.12.04. - November 30-án Balassagyarmaton immár az 5. fordulóval folytatódott a Supercross sorozat. A futamon a férfi elit kategóriában Wouter Cleppe (Ram Alpine Bike) szerezte meg az első helyet Fejes Gábor (Dr. Bátorfi - Agria KTK) és Stefan Gajdosik (BikePro Banska Bystrica) előtt. A hölgyeknél pedig Dósa Eszter (Vitalitás - Kross Nutrixxion) végzett az élen, aki mellett Orosz Anita (Trek SE) és Kanti Dorottya (Körös Bike) állhatott dobogóra.
A Gyulai Várkertben avatják a 2015-ös Cyclo-Cross magyar bajnokot - CX OB kiírás2014.12.04. - 2015. január 11-én, vasárnap Gyulán (Békés megye), a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség (MKSZSZ), Gyula Város Önkormányzata és a Körös Bike Kerékpáros Egyesület rendezésében kerül sor a 2015-ös Magyar Nemzeti Cyclo Cross Bajnokságra. A cikk folytatásában tesszük közzé a hivatalos versenykiírást.
Belső kamerás videón a Milton Keynes-i Cyclo-cross futam2014.12.03. - Belsőkamerás videón a hétvégi cyclo cross világkupa történései Sven Nys szemszögéből.
Sárcsata: Képmese az első angliai Cyclo-cross világkupáról2014.12.01. - Az alábbiakban Roberto Bettini fotóin keresztül betekintést nyerhettek az első angliai Cyclo-cross világkupa történéseiről.
« 1 | 2 »
Görög-szigettúra 2016. Görög-szigettúra 2016.
Távolság: 960 km
Szintkülönbség: 10200 m
Nehézségi fok: 7
Célpont: SVÁJC 2015. Célpont: SVÁJC 2015.
Távolság: 960 km
Szintkülönbség: 13500 m
Nehézségi fok: 9
Déli-Kárpátok 2015. Déli-Kárpátok 2015.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések