A keresett kulcsszó: bianchi


2014.10.15. - Márkánként felkerültek az Eurobike kiállításon látott újdonságok a VELO.hu oldalra. Szeretnénk azzal segíteni a tájékozódást a 2015-ös termékek között, hogy termékcsoportok szerint is feldolgozzuk a látottakat. Jöjjenek most az össztelós mountain-bike újdonságok.
2014.10.14. - Márkánként felkerültek az Eurobike kiállításon látott újdonságok a VELO.hu oldalra. Szeretnénk azzal segíteni a tájékozódást a 2015-ös termékek között, hogy termékcsoportok szerint is feldolgozzuk a látottakat. Jöjjenek most a cyclo-cross kerékpárok.
2014.10.13. - Márkánként felkerültek az Eurobike kiállításon látott újdonságok a VELO.hu oldalra. Szeretnénk azzal segíteni a tájékozódást a 2015-ös termékek között, hogy termékcsoportok szerint is feldolgozzuk a látottakat. Akik félmillió forint alatt alatt keresnek aluvázast, azoknak ajánlunk néhány itthon elérhető modellt a jövő évből.
2014.10.13. - Márkánként felkerültek az Eurobike kiállításon látott újdonságok a VELO.hu oldalra. Szeretnénk azzal segíteni a tájékozódást a 2015-ös termékek között, hogy termékcsoportok szerint is feldolgozzuk a látottakat. Jöjjenek most a karbon vázas országúti kerékpárok.
2014.09.05. - A Bianchi stand alapvetően minden évben az országúti kerékpárokról szólt a jövő évi újdonságopkat elsőként bemutató Eurobike kiállításon. Az Aquila CV, Infinito Disc, Impulso, Oltre XR1, vagy akár a Zolder mind-mind ebbe a szegmensbe tartozik. Idén azonban nagy helyet szakítottak ki maguknak az új montik is, mivel az olaszoknál is terjed a 650B. Ethanol FST, Jab FST, és még sok más érdekesség.
2014.07.28. - A Tour de France hosszú egyenkénti időfutamán, a Belkin csapat az összetettben két legjobban álló versenyzője, Laurens Ten Dam és Bauke Mollema alatt mutatkozott be a legendás Bianchi kerékpárgyártó vadonatúj időfutam kerékpárja az Aquila CV. Az új vázat időfutamokhoz és triatlonozáshoz tervezték a csapat versenyzőivel közösen és rengeteg szélcsatorna tesztet is elvégezve.
2014.03.25. - Idén is csúcsot döntött a kiállítás látogatószáma, azonban biztosan vannak sokan akik nem tudtak kijönni és megcsodálni a legfrissebb újdonságokat. Nekik próbálunk most több részen keresztül ízelítőt adni a standok kínálatából. Jöjjön most a BikeLine standján látott Bianchi márka!
2014.03.11. - A VELO.hu tavaly első évben szervezte meg a Bianchi Balaton-felvidék országúti kerékpáros maratont, melynek gyönyörű és szinte forgalom mentes pályája nagy sikert aratott az indulók körében. 2014-ben új időpontban, az első májusi hétvégén (mely 4 napos, hosszú hétvége lesz!!!), pontosabban május 3-án kerül sor a maratonra. További változás a díjazásban is megtalálható, idén több kategóriát értékelünk. Az új időpontban kisebb Balaton körüli forgalomra számítunk és könyebben, olcsóbban lehet szállást találni a hosszú hétvégére is az indulóknak. A központ ismét Balatonfüred lesz a maratonra az internetes előnevezés már folyik ITT A kerékpáros hétvégét a tavalyi évhez hasonlóan két családi túra is kiegészíti, a 40 km-es Balaton-felvidék túra és a 20 km-es Tihany-kerülő túra. Mindkét távra 14 éven aluliaknak ingyenes a nevezés. Bővebb információk és nevezés itt: www.balatonbikefest.hu
Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések