Bianchi - VELO.hu Kékesi Csúcstámadás 2017: Beszámoló, eredménylista + FOTÓGALÉRIA

E-mail  Nyomtatás
2017. augusztus 06.
  |   Szerző: VELO.hu

 Diavetítéshez kattints a képreA 2016-os kihagyás után, augusztus 5-én tért vissza a Bianchi - VELO.hu Kékesi Csúcstámadás országúti kerékpárverseny a hagyományos Gyöngyös - Kékestető útvonalon, a nagy mászás az ország legmagasabb pontjára.

 

A verseny történetének sokszoros győztese és csúcstartója (időeredményben) Makács Gábor, alias Tigris, idén sem talált legyőzőre 39:25-ös idejével. A Tigris (Szerpentin SE) egy csapattársa a rajttól kezdve magas tempót diktált Mátraházáig, ahol a legmeredekebb rész után következett Makács támadása,melynek tempóját senki nem tudta átvenni. Külön érdekességet okozott, hogy egy velocipéddel is teljesítették a versenyt, erre korábban nem volt példa!

 

Kiválóan bírta a női abszolút győztes, Al-Saidi Leila (Bátorfi Team), aki csak az utolsó három kilóméteren belül szakadt le a győztesről, végül az abszolút ötödik időt hajtotta, ilyen jót még sosem ment korábban hölgy a csúcstámadáson. A teljes eredménylista a letölthető fájlok között taláható, az excel I oszlopában, a Mátraháza és Kékestető közötti szakasz külön időeredményeivel.

 

A szervezők a nagy melegre való tekinttettel útközben két plusz frissítőpontot is felállítottak, Sástónál és Mátraházán, rosszul senki nem lett, a mentőknek nem volt ma dolguk. A célban dinnye, banán, izotóniás ital, müzliszelet várta a mezőnyt, az eredményhirdetésen hat korcsoportban kapott kupát, érmet és Bianchis tárgynyereményt a női és férfi első három helyezett, ezen kívül a legidősebb és legfitalabb teljesítők különdíjban is részesültek.

 

Az utolsó kilómétereken készült videó, valamint az abszolút eredményhirdetések megtekinthetőek a velo.hu facebook oldalán ITT

 

FOTÓGALÉRIA 536 képpel ITT

 

Köszönjük a résztvevőknek, hogy a nagy melegben is vállalták a csúcstámadás, társrendezőnk, a Gyöngyösi Triatlon Klub tagjainak pedig az ismételten kiváló segítséget.

 

 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Letölthető dokumentumok:

Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Eddig hozzáfűzött kommentek:

2017.08.09. 10:48
Azért azt jó "látni", hogy sokan megint nem tudták értelmezni azt, hogy a verseny hol rajtol el... Néhányan nem a Hanisz Imre térről indultak el, ahogy azt kellett volna és ahogy a többség is tette, hanem előre felálltak a chip-es időmérőpont elé...

Ha ez így teljesen ok a rendezők részéről, akkor legközelebb talán én is onnan fogok indulni...

2017.08.06. 00:26
Ritka noi nev, Z-vel kezdodik: Zsolt 😁

2017.08.05. 22:11
Nem az.

2017.08.05. 20:01
Al Saidi Leila ugy latszik a melegtol nemhogy szenved, de megtaltosodik!

Ez ugye csak elmeres/elgepeles?


Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések