Bemutatta 2017-es mezét a Sky csapata, a Castelli lett az új gyártó

E-mail  Nyomtatás
2016. november 04. péntek
  |   Szerző: velo.hu

Miután négy évig a Rapha biztosította a brit Sky csapata számára a ruházatot, már több mint egy éve bejelentették, hogy 2017-től az olasz Castellivel köt megállapodást a profi mezőny egyik legjobb alakulata. A minap be is mutatták az új szerelést.

Természetesen a mez alapján továbbra is a csapat által már jól megszokott ikonikus fekete szín, melyet egy klasszikus breton csíkos ing által inspirálva kék és fehér csikózással láttak el. Előbbi a World Tour, míg utóbbi az egyéb versenyeken aratott győzelmeket hivatott szimbolizálni. A vonalak hosszúsága a versenyek nehézségét mutatja, így értelemszerűen a leghosszabb a Tour de France győzelem jelképe.

 

Diavetítéshez kattints a képre


„Meg akartuk találni annak a módját, hogy megörökítsük a győzelmeinket – mondta a tervezésben maga is szerepet vállaló Dave Brailsford csapatvezető. – Mindemellett az eredményességünk szimbolizálása jól mutatja azokat a célokat is, melyeket még mindig el szeretnénk érni.”


A Castelli cégét 1876-ban egy milánói szabó alapította. Kezdetben a helyi balettnek készítettek ruhákat, de később olyan sportegyesületeket támogattak, mint az AC Milan vagy éppen a Juventus labdarúgócsapatai. A kerékpársportba 1910-ben csöppentek bele. Később olyan egykori legendáknak készítettek mezeket, mint Gino Bartali vagy Fausto Coppi.

 

Diavetítéshez kattints a képre


„Hihetetlen, hogy egy olyan nívós csapat mellé állhattunk, mint a Sky – nyilatkozta Steve Smith a Castelli termékmenedzsere. – Már közel egy éve megkötöttük a megállapodást, így bőven volt időnk megfelelően előkészíteni az új mezt. Igyekszünk minden téren kielégíteni a csapat versenyzőinek igényeit, mindamellett, hogy természetesen innovatív újításainkat a nagyközönség számára is elérhetővé kívánjuk tenni.”


A Sky minden egyes kerékpárosa 64 különböző ruházati terméket kap a cégtől, mindamellett, hogy egy használati és öltözködési képzésen is részt vehetnek.

 

A Castelli - 3T termékeket keresd Maygaországon a Bringaland kerékpárüzletnél
 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések