Bemutató - Bianchi ARIA: a vadonatúj elérhető áru aero és triatlon kész modell

E-mail  Nyomtatás
2017. június 21. szerda
  |   Szerző: VELO.hu
Címkék:

 Diavetítéshez kattints a képre


CÉLKITŰZÉS

A Bianchi ARIA egy gyors, teljesítményorientált aero országúti, mely a cég 2018-as palettájának egyik fő újdonsága. A sebesség szerelmeseinek építették, tökéletes partner bármilyen kihíváshoz.

"A célunk az volt, hogy kibővítsük a kínálatunkat egy teljesen új, kizárólag az aerodinamikán alapuló váz-villa rendszerrel. Kiválóan alkalmas bármilyen országúti versenyre, és könnyedén beállítható triathlon versenyekre is." - álla Bianchi közleményében.

TELJESEN AERO

 

Diavetítéshez kattints a képre Diavetítéshez kattints a képreA gyors menettulajdosághoz elengedhetetlen, hogy mind a kerékpár kialakítása mind pedig a használója aerodinamikailag a lehető leghatékonyabb pozícióban legyen. A Bianchinál, miközben nagyrészt a kutatási és fejlesztési részleg eredményeire alapoztak, az ARIA aero kialakításában a szélcsatornában szerzett eredmények és a profi versenyzőink tapasztalatai is megtalálhatóak. A bringánál, a teljes aero teljesítmény a csőprofilok formáján és azok strukturális kombinációján múlik.

A bringásnál, a teljes aero teljesítmény a megfelelő üléspozíció kialakítása, amely a lehető legkisebb ellenállást teszi elérhetővé ezt csupán olyan villa és váz geometriával lehet elérni, mely lehetővé teszi az aerodinamikus pozíciót, és alkalmas versenyzésre is.

 

TRIATHLON KÉSZ

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

Csak úgy, mint országútinak az ARIA kiválóan használható triathlon bringának is, köszönhetően a nagy sebességnél is stabil kormányzásnak. Az ARIA agresszív versenygeometriája tökéletesen alkalmazkodik a tempós, teljesítményorientált triathlon eseményekhez.

A szükséges vízszintes hátú aero pozíció könnyedén beállítható az ARIA triathlon konfigurációjával. Annyit kell csak tenned, hogy felteszed a könyöklőt, állítasz a nyeregpozíción, ha szükséges és az ARIA azonnal triathlon bringa lesz.


Országút vagy Triathlon, edzés vagy verseny az ARIA mindenben kihozza belőled a legjobbat.

 

Az ARIA kétfél színben lesz kapható, a cég védjegyének számító celeste zöld meleltt egy fekete-szürke kombinációban is. Shimano 105 és Ultegra, valamint Campagnolo Centaur és Potenza szettekkel vásárolhatod meg, felszereltségtől függően már 700.000 Ft-tól. A kerékpár már előrendelhető a hazai Bianchi kereskedőknél melyeket megtalálod ITT

 

Diavetítéshez kattints a képre Diavetítéshez kattints a képre

 

 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések