Bemutatkozik a Sky Race Hub-ja

E-mail  Nyomtatás
2017. augusztus 27.
  |   Szerző: velo.hu

Az autóversenyzés, leginkább a forma 1 világában már évek óta megszokottak az úgynevezett motorhome-ok, melyek a csapatok kényelmét szolgálják, mindamellett, hogy a szponzorok számára is elegáns közeget teremtenek. A kerékpársportban elsőként a brit Sky hurcolja magával az extravagáns mobilházat, mely Race Hub néven fut.

A mobilhome fontos szerepet tölt be a mezőny legnagyobb költségvetéssel bíró csapatának életében, hisz nem csak a versenyzők, hanem a teljes személyzet pihenését szolgálja. Az épület – melynek összerakása és szétszedése két-két órát vesz igénybe – nyugodt helyet biztosít a szakaszok előtt és után, közös étkezések, szakmai megbeszélések központjaként szolgál és természetesen a VIP vendégek fogadására is tökéletes hely.

 

Diavetítéshez kattints a képre


„Mindig törekszünk arra, hogy kiemelten támogassuk a versenyzőinket és a személyzetet – mondta Sir Dave Brailsford csapatvezető. – A sportágunk alapjaiból adódóan elkerülhetetlen az évi több ezer kilométernyi utazás, de a folyamatosan változó szállodai körülmények nem minden esetben szolgálják a csapat megfelelő pihenését. Ennek okán az elmúlt időszakban többször is felvetődött egy más fajta megoldás létrehozása, egy olyan hely kreációja, ami idővel megszokottá válik, így a pihenés tekintetében előnyösebb a versenyzőink számára.”

 


A Race Hub-ban egy konyha, egy reggeliző, egy ebédlő, egy piciny pihenő helyiség, és egy konferencia szoba található. A versenyzők szállodákban alszanak, de ezt leszámítva már a Race Hub az, ahol a szabadidejüket töltik.

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések