Bahreini vörösbe öltözik Vincenzo Nibali csapata

E-mail  Nyomtatás
2016. december 20. kedd
  |   Szerző: velo.hu

Az újonnan alakult Bahrein-Merida csapatának szereléséről korábban már posztolt egy fotót a sor tulaja Nasser bin Hamad Al Khalifa herceg, most azonban teljes egészében lehullt a lepel az egyik legszebb World Tour mezről.

„A csapat a bahreini vörösben pompázik a 2017-es szezonban – szól a csapat hivatalos sajtóközleménye. – A koncentrikus körök szimbolizálják az elhivatottságot, megjelenítik a dinamikát és a folyamatos mozgást, melyek a győzelem felé repítik a versenyzőink.”


A mez első részén az arany színek a közel-keleti ország kultúráját hivatottak szimbolizálni, míg a kék részek az országot körbeölelő tengerek erejéről árulkodnak. A zöld vonalak természetesen a másodlagos szponzor Merida részvétét emelik ki.

 

Diavetítéshez kattints a képre


A szerelés a Sportful cégének eredménye, melyre a névadószponzorok mellett a kerékpáros cipőket biztosító Sidi és a Bapco, Bahrein legnagyobb olajipari cégének logója került fel.


A szerelést David Plese triatlonversenyző mutatta be. A Bahrein-Merida csapata olyan nevekkel vág neki a 2017-es idénynek, mint Vincenzo Nibali, Ion Izagirre, Enrico Gasparotto, Franco Pellizotti vagy éppen Giovanni Visconti.
 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések