Armstrong 23. az tereptriatlon világbajnokságon

E-mail  Nyomtatás
2011. október 24. hétfő

Az amerikai Lance Armstrong az elmúlt hónap tereptriatlonos sikerei után "csak" a 23. helyen futott be a Hawaii szigetén rendezett terep triatlon világbajnokság. A texasi a futást még a második pozícióban kezdte, de végül nagyon messze végzett a dobogótól. A 18.3 mérföldes mountain-bike részen a hétszeres Tour de France győztes az ötödik legjobb időt hajtotta, bár a táv végéhez közeledve hatalmasat bukott.


A világbajnoki címet az ausztrál Michael Weiss nyerte, aki Armstrongnál 10 perccel gyorsabban teljesítette az úszás-kerékpár-futás kombinációját. Lance így kommentálta a versenyt. "Kemény, de boldog napom volt. Az úszást nagyon megnyomtam, a bringán elestem a végén, majd óriásit szenvedtem a futásnál a tűző napon. A bukásnál összetörtem a sisakot, nem is emlékszem, valaha történt e velem ilyen."





Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:



Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Eddig hozzáfűzött kommentek:

2011.10.24. 13:27
Szóval azért bárki bármit mondhat rá, lehet utálni, de azért nem semmi egy fószer ez az Armstrong.

2011.10.24. 11:00
bizony ám, Brigi a pro mezőnyben a 11. lett !!!
egyébként , hogy milyen is volt a verseny követhetősége egy kis írás. éjféltájt volt a befutó kezdete. az x-terra honlapon volt twittter és facebook link (saját x-terra ) ahová szinte a befutás pillanatában felnyomták az eredményt befutó képpel együtt. De a verseny menetét is megírták.A férfi befutó után nem sokkal már közölték ott a top 10 férfi eredményt idővel együtt. A honlapon kb. fél egykor már ott volt a teljes férfi erefmény időeredményekkel , részidőkkel. Az úszás részidő már a bicó táv vége felé fent volt. Pedig vagy 500 versenyző indult.Ott 5. volt Armstrong.Még az eséssel együtt is nagyot bicózott.Ha jól láttam a 7. időt hajtotta.

2011.10.24. 10:25
Magyar resztvevoje is volt a versenynek Poòr Brigitta, aki a noi elit mezonyben, aze elokelo 11. helyet szerezte meg. A verseny pontos megnevezese X-Terra.

2011.10.24. 10:21
Kis pontositas Michi Weiss osztrak, nem ausztral.

2011.10.24. 09:30
Akkorát esett, hogy már nem emlékszik, hogy valaha történt-e vele ilyen :D

Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések