Ajánló: Kedvező árú Mitas montis külsők

E-mail  Nyomtatás
2015. augusztus 28. péntek
  |   Szerző: VELO.hu
Címkék:

 Ahogyan arról már korábban beszámoltunk a cseh Rubena külsőgumi gyártó márka (és tulajdonosa, a CGS Holding) termékei az év elejétől MITAS márkanév alatt futnak. Új fejlesztésű gumijaikat két részben mutatjuk most be, az első cikkben két kedvező áru termék, majd a második cikkben a felső kategóriás újdonságaik következnek. 

 CHEETAH (R15)

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

A Mitas (Rubena) kínálatában leginkább a felső kategóriás Zefyros mintázathoz hasonló külsőgumi, magasabb oldalbütykökkel a jobb kapaszkodóképesség érdekében. Rendkívül csendes és gyors gumi a szinte zárt futófelületének, és alacsony középső bütyköknek köszönhetően. Drótperemes, kifejezetten gazdaságos kivitelű termék edzéshez, vagy hobbi felhasználásra elérhető áron, 27,5“-es és 29“-es méretekben. Ajánlott fogyasztói ár: 2.890,- Ft-tól

 

TOMCAT (R12)

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

Markáns, nyílt, mély mintázat törmelékes vagy sáros körülmények közé, kiváló öntisztuló képességgel. A bütykök közötti aprólékos kis mintázat nedves körülmények között stabilizálja a kerékpárt, megakadályozva a kicsúszást. Drótperemes, kifejezetten gazdaságos kivitelű termék edzéshez, vagy hobbi felhasználásra elérhető áron, 27,5“-es és 29“-es méretekben.

Ajánlott fogyasztói ár: 2.890,- Ft-tól

 

További info:

www.mitas.co.hu

www.facebook.com/RubenaHungary

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések