A Verve bemutatta az új Track InfoCrank teljesítménymérőjét a pályakerékpárosok számára

E-mail  Nyomtatás
2018. február 25.
  |   Szerző: velo.hu

A mai profi kerékpársportban a pulzusmérés mellett már elkerülhetetlen a kerékpárra szerelhető teljesítménymérő, mely a leadott, wattban mért energiát méri. A teljesítménymérő segítségével az egyes edzéstartományok könnyebben behatárolhatók. A watt és pulzus értékeinek egyidejű regisztrálása és összehasonlítása során az eltérések kiszűrhetőek.

A közelgő apeldoorni világbajnokságot megelőzően a brit csapat bejelentette, hogy a február 28. és március 4. között zajló eseményen a Verve új pályakerékpárokra optimalizált InfoCrank eszközét használják. A Verve közel öt éve dolgozik a Track InfoCrank kialakításán, mely a világbajnokságot követően a nagyközönség számára is elérhetővé válik.

 

Diavetítéshez kattints a képre


„Nagyon boldogok vagyunk, hogy végre valahára bemutathattuk a Track InfoCrank eszközünk – mondta Bryan Taylor a Verve elnöke. – A mérnökeink és a munkatársaink a brit kerékpáros csapat szakmai stábjával valamint a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség illetékeseivel együtt dolgozva fejlesztették ki ezt a terméket. Mindannyian tisztában voltunk azzal, hogy a pályakerékpározás világában az eddig megszokottaktól eltérően valami másra van szükségünk. Nagyobb megbízhatóságot és pontosságot ígérünk, amely egy új szintre emeli a wattmérés előnyeit. A cégünk az első, amely kifejezetten a pályakerékpárosok érdekeihez igazodott. A pontosság tekintetében jelenleg az egy százalékos eltérés a tűréshatár, de dolgozunk azon, hogy még tovább minimalizáljuk ezt.”

 

Diavetítéshez kattints a képre


A Track InfoCrank első legyártott szériája már elfogyott, többek között a brit válogatott mellett cseh, hongkongi és kanadai pályaversenyzők is vettek belőle. Jelenleg gyártás alatt vannak a 155-től 180 milliméter közötti méretben kapható darabok.
 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések