A Városligetben rendezik a cyclocross-szezon nyitányát október 21-én

E-mail  Nyomtatás
2017. október 12. csütörtök
  |   Szerző: velo.hu

A 2017-18-as kerékpáros cyclocross-szezon nyitányára, a Crossligetre - harmadik alkalommal - a főváros zöld szívében, a Városligetben kerül sor október 21-én.

A rendező Coffeeride SE a közel 3 kilométeres pályát a Közlekedési Múzeum és az Olof Palme sétány által határol területen jelöli ki, érintve a Királydombot; a rajt- és célterületet az Olof Palme háznál építik ki. A szervezők a Magyar Kupasorozat állomását húsz kategóriában, öt futamban írták ki.

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

 

,,A nap folyamán induló öt futamból mindenki megtalálhatja az erőnlétének, korosztályának alkalmasat. A látvány szempontjából a nézőkre is gondoltunk, amikor kijelöltük a három kilométeres nyomvonalat. Izgalmas versenyzésre számíthatunk, fénypontjának a felnőtt férfiak közel egy órás küzdelme ígérkezik" - tájékoztatott Rokob Jakab szervező.

 

Diavetítéshez kattints a képre

 

 

A pályabejárás reggel 9 órától lehetséges, az első rajtra 10. 45-kor kerül sor, az elit férfiak futamát 14 órakor indítják; a díjátadás 15.30-kor kezdődik.

 

Video a korábbi Crossligetről:

 

 

Bővebb információk: crossliget.hu

 

Facebook: https://www.facebook.com/crossliget/


Mellékelt fotók: Szász Norbert


 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések