A Quick-Step és a Bora csapatának 2017-es mezei

E-mail  Nyomtatás
2016. december 14. szerda
  |   Szerző: velo.hu

Lassan szinte minden World Tour csapat felfedi 2017-es szerelésének színeit, ezúttal a belga Quick-Step Floors és a német Bora-Hansgrohe mutatta be mezét.

A Quick-Step Floors csapata visszatér a tradíciókhoz, a sötét színt elhagyva a mez a kezdeti évek kék-fehér kombinációjára támaszkodik. A szerelés a belga Vermarc munkája, melyet a kerekesek máris imádnak.

 

Diavetítéshez kattints a képre


„A szerelés remek kombinációja a retró és az újfajta stílusnak – mondta az utolsó idényére készülő Tom Boonen. – Egy csapat számára mindig fontos, hogy jól nézzen ki a meze. Nagyszerű lesz ebben versenyezni a 2017-es idényben. A Vermarc ezúttal is remek munkát végzett, a rajongók szeretni fogják ezt a dizájnt.”


A Quick-Step csapata mellett a World Tour gárdák közé újonnan fellépő német Bora-Hansgrohe szerelése is napvilágot látott. A csapat mezét a Craft cége készítette, melyben továbbra is a sötét színek dominálnak, legfőképpen a fekete és a sötétzöld. Ralph Denk csapatvezető a mez helyett inkább az elért és a kitűzött célokról nyilatkozott.

 

Diavetítéshez kattints a képre


„Amikor 2015-ben a Bora a csapatunk mellé állt, egyértelművé váltak a céljaink – nyilatkozta Denk. – Rövid távon szerettük volna megszerezni a World Tour licencet, hosszú távon pedig az egyik legjobb országúti csapattá válni. Ebből az első lépést már teljesítettük. A Tour de France düsseldorfi rajtja hatalmas lehetőséget kínál mind a csapatunk, mind pedig a német kerékpársport számára. Élni szeretnénk ezzel.”
 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Eddig hozzáfűzött kommentek:

2016.12.16. 21:44
Szerződtették Sagant, és elfogyott a pénzmag... :P

2016.12.16. 15:32
Valoban eleg sz.r! :)

2016.12.14. 19:18
Hááát ez a Bora mez nagyon vérszegényre sikerült, sokkal jobbat vártam...

Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések