A luxemburgi Differdange-Losch kontinentális csapatnál marad Rózsa Balázs

E-mail  Nyomtatás
2017. október 29.
  |   Szerző: velo.hu

Rózsa Balázs az egyik közösségi oldalán erősítette meg, hogy 2018-ban is a luxemburgi Differdange-Losch színeiben versenyez. A sor másik magyar kerékpárosa Lovassy Krisztián ellenben távozik.

Rózsa Balázs 2014-ben robbant be a magyar kerékpársport élvonalába miután Ibrányban megnyerte az országúti bajnokságot. 2015-ben és 2016-ban pedig egyaránt a legjobb magyar fiatalnak járó különdíjat szerezte meg a Tour de Hongrie-n. Ezt követően került ki Luxemburgba a Differdange-Losch kontinentális csapathoz, ahol egész idényben egy elhúzódó betegség és egy térdsérülés hátráltatta. Mindezek ellenére 2018-ban újra megkapja a lehetőséget Gabriel Gatti csapatvezetőtől.

 

Diavetítéshez kattints a képre


„Mentálisan és fizikálisan is pályafutásom legrosszabb szezonján vagyok túl – írta Balázs a közösségi oldalán. – A hosszan elhúzódó betegeskedés, majd pedig a térdsérülésem ellenére is boldogan jelentem be, hogy még egy évig a Differdange-Losch csapatának színeiben versenyzem. Köszönöm Gabriel Gatti és Marc Godart kettősének, hogy megadják nekem ezt a lehetőséget. Bízom benne, hogy jövőre már eredményes szezont teljesíthetek.”
 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések