A DKSI is bemutatkozik a Bringaexpo színpadán, várjuk a további csapatokat is

E-mail  Nyomtatás
2015. február 23. hétfő
  |   Szerző: Sajtóközlemény

A DKSI Debreceni Kerékpáros Sport- és Szabadidős Ifjúsági Egyesület csapata február 28-án szombaton Budapesten is bemutatkozik a VIII. PORT.hu Bringaexpón. A kiállításon 13:30-tól az egyesület utánpótlás csapata új, a GESU által kivitelezett mezekben tart bemutatót. A DKSI számára az esemény nemcsak a biciklis szezon kezdetét jelenti, hanem az egyesület jövőbeli tervei új távlatokat nyitnak Debrecen kerékpáros életében.

Az elszánt csapatot a PORT.hu Bringaexpóra edzőjük – a Hajdú-Bihar Megyei Kerékpáros Szövetség elnöke – Nagy II. Zoltán kíséri, akinek motivációja a profi sport és a bicikli, mint közlekedési eszköz népszerűsítése mellett az, hogy a DKSI fiatal generációjából egymásra odafigyelő, segítő közösséget kovácsoljon. E cél érdekében a magyar kerékpársport ikonikus alakja, Ábrók Norbert, valamint Kádár Csaba az idei szezonra igazolt versenyzőként szerződnek a debreceni egyesülethez. „Ábri” elsősorban nem versenyezni fog a csapatnál, hanem a belföldi és a külföldi versenyeken szerzett tapasztalatait, a győzelemre jutás fortélyait adja át a jövő biciklis nemzedékének.

 

Diavetítéshez kattints a képreA DKSI, mint egyesület 2013-ban jött létre, az utánpótlás csapat 15 fővel, 2014 nyarán alakult. Ezek a fiatalok mára az egyre bővülő közösség lelkesítő magjává váltak. Kitartásuk és elszántságuk mellett Nagy II. Zoltán szakmai tanácsait magukba szívva idén is készen állnak a debreceni, az országos és a külföldi versenyeken való helytállásra. A szezon első, a magyar kerékpáros szubkultúra egyik legnagyobb eseménye lesz a VIII. Bringa Expó Budapesten, ahol a debreceni DKSI felnőtt és utánpótlás korú versenyzői is bemutatkoznak néhány fővárosi és vidéki biciklis csapat mellett. Az egyesület itt hozza nyilvánosságra a megújult arculatát, a Facebook felületét és a honlapját, ahol február végétől kezdődően tájékozódhattok a debreceni kerékpáros élet fontosabb eseményeiről, érdekességeiről és a DKSI versenyeredményeiről. A Bringaexpón a csapatot kísérik fő támogatóik: a 3M, a Futuro, a Systematica és a Kontent.

 

Budapesten, a Bringaexpón február 26. és március 1. között tesztpályákat próbálhattok ki, különleges kerékpárokkal és a legújabb technikai felszerelésekkel találkozhattok, valamint a színpadon szórakoztató, bemutató programokkal várnak benneteket!

 

További információkat a Bringaexpo hivatalos oldalán olvashattok: http://bringa.hu/expo/

 

A DKSI csapatáról február végétől itt tájékozódhatsz: https://www.facebook.com/dksi.hu

 

-----Sajtóközlemény vége

 

 

A PORT.hu Bringaexpo során a DKSI csapatán kívül több más, nemrégiben létrejött csapat is bemutatkozik, így látható majd a Cube Csömör profi gárdája is és Garamszegi László, alias Ottó is beszámol majd a törökbálinti Tutti Bici csapat fejleményeiről. Jelenleg a programtervben vannak még szabad helyek korlátozott számban, így további csapatok jelentkezését várjuk a Bringaexpo kapcsolattartói e-mail címén, az info@bringaexpo.hu-n!

 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések