A Bianchi csapatnál folytatja a mountain-bike sport egyik nagy alakja, Aurelio Fontana

E-mail  Nyomtatás
2017. január 11. szerda
  |   Szerző: velo.hu

A Bianchi Countervail csapatában folytatja a kiváló olasz hegyikerékpáros Aurelio Fontana.

Aurelio Fontana az egyik legnagyobb nevű olasz hegyikerékpáros, akinek eredményeit még felsorolni is nehéz. 2012-ben bronzérmet szerzett a londoni olimpián, 2013-ban aranyérmes az Európa-bajnokságon mindamellett hogy háromszoros világbajnok váltóban. A többszörös talján XCO és cyclo-cross bajnok a 2017-es idényt már a Bianchi Countervail csapatánál kezdi.

 

Diavetítéshez kattints a képre


„Fontana egy fenomenális versenyző, határozott és sokoldalú, aki minden körülmény között készen áll a kihívásokra – szól a csapat hivatalos sajtóközleménye. – Technikai tudása és mentális ereje felhatalmazza arra, hogy sikeres legyen a 2017-es idényben is.”


Fontana a Bianchi Methanol CV modelljével rója majd a terepet, mely kerékpár az első mountain bike a világon, mely az innovatív kiegyenlítés technológiáját használja a terepviszonyok adta rázkódások megszűntetésére. A CV rövidítés egy a rázkódásokat elnyelő tulajdonságokat nyújtó karbon technológia a Bianchinál. A Countervail karbonréteg egyszerre viszkózus és elasztikus, így a rázkódások közel nyolcvan százalékát képes elnyelni, miközben fenntartja merevségét.

 

Diavetítéshez kattints a képre


„A Bianchi márkára mindig is csodálattal tekintettem – így Fontana egy interjújában. – Szeretnék a lehető legeredményesebb lenni az előttünk álló idényben, melyhez a Methanol modellje a lehető legtöbb segítséget nyújthatja. Tudom, hogy ez egy újfajta technológia, de nem akarom túlságosan sokáig tesztelgetni a gépet, szeretném minél hamarabb éles körülmények között kipróbálni azt.”
 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Eddig hozzáfűzött kommentek:

2017.01.11. 11:22
Az Ethanol modellt a közvélemény jobban csípne. ;-)

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések