A Bianchi Balaton-felvidék országúti maraton hivatalos frissítője a Born

E-mail  Nyomtatás
2013. augusztus 13. kedd
  |   Szerző: Norbi

A Balaton Bike Fest keretében megrendezésre kerülő 105km-es Bianchi Balaton-felvidék országúti maraton hivatalos frissítője a Born. A maraton minden résztvevője a rajtcsomagjában egy kulacsot kap ajándékba, amelyben Born izotóniás italt talál. A maraton első 100, a nevezési díjat is befizető indulója emellett Born zselét is kap a rajtcsomagban. A 105 km-es táv alatt a frissítőnél szintén Born Drink izotóniás ital áll az indulók rendelkezésére.


Versenykiírás és nevezés ITT


FONTOS: Ameddig a felhívás a kiírásban látszódik, addig biztos lehetsz benne, hogy tagja vagy az első 100 nevezőnek.

Diavetítéshez kattints a képre

 

A Born Szuper Gél adagonként 480 kj energiát tartalmaz. Összetételének köszönhetően gyorsan felszívódik, hatása nagyon hamar érezhető. A gél 70 %-a szénhidrát. A Born fejlesztői egy speciális vörösbor kivonatot is adtak a gélhez, amely magas antioxidáns tartalmával megvédi az izmokat a fokozott megterhelés alatt, leköti a keletkező szabadgyököket.

 

Diavetítéshez kattints a képre


A Born Drink frissítő izotóniás ital, mely hatékonyan oltja a szomjat a teljesítmény és a sport élvezete érdekében. Hatékonyan visszaállíthatja a szervezetünk ásványianyag-egyensúlyát, támogatja az állóképesség fenntartását a hosszantartó edzések alatt is, továbbá pótolja a legszükségesebb szénhidrátmennyiséget.


A BORN táplálékkiegészítők NEM TARTALMAZNAK MESTERSÉGES ÉDESÍTŐSZEREKET!


Diavetítéshez kattints a képreBorn kezdetektől napjainkig


A Born első sporttermékeit 1985-ben fejlesztette ki. Mr. Wim Jennen frissen doktorált gyógyszerész kutató és nemzetközileg is elismert kerékpár-versenyző ekkor került a céghez. Sikerrel egyesítette tudományos ismereteit egy sportember szükségleteivel. Célja olyan sport-táplálék kiegészítők kifejlesztése és készítése volt, amelyek sokkal hatásosabbak az akkoriban megtalálhatóaknál. És ezt a célt sikerrel meg is valósította. 1985 óta több mint 30 terméket fejlesztettünk ki három kategóriában: sport-testápolás; sport-táplálkozás és sport-vitaminok. Termékeinket eleinte Laboratórium Born márkanév alatt értékesítettük, de rövid idő múlva a tevékenységünket jobban tükröző Born Sportscare-re változtattuk. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy mi vagyunk a világ egyetlen olyan cége, amely három különböző sporttermék kategóriával is jelen van a piacon. Ezen termékek összességét hívjuk mi Born Total Conceptnek.

 

További információk a Born Sportcare-ről és termékekről az alábbi linken érhetőek el:


http://born.bringaport.com
 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:


Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések