A bahreini királyi palotában prezentált a Bahrain-Merida csapata

E-mail  Nyomtatás
2017. január 10. kedd
  |   Szerző: velo.hu

Január 8-án, vasárnap a bahreini királyi palotában mutatkozott be hivatalosan a 2017-es idény egyik újonnan alakult csapata a Vincenzo Nibalit is a soraiban tudó Bahrain-Merida.

A csapat tulajdonosa Nasser Bin Hamad Al Khalifa herceg nyitóbeszédében a csapat megalapításáról beszélt, kitérve arra, hogy országában kiemelt fontossággal bír a sport magas színvonalú támogatása, melybe természetesen beletartozik az országúti kerékpározás is.

 

Diavetítéshez kattints a képre


A sejktől Wolvgang Renner a Merida vezérigazgatója vette át a szót. A márka ma már nyolcvannyolc országban rendelkezik képviselettel, céltudatos márkaépítéssel haladnak előre, a kerékpározás minden ágát lefedve. Renner hatalmas lépésként értékeli a közel-keleti országban elért sikereiket, beleértve ebbe a World Tour csapat létrehozását és kiemelt támogatását is.


Végül Brent Copeland csapatvezető kapta meg a szót, aki kifejezte háláját a szponzorok felé, egyben ígéretet tett arra, hogy csapata az egész idény során arra törekszik majd, hogy minél magasabb szinten képviselhesse a bahreini lobogót valamint a Merida márkát.

 

Diavetítéshez kattints a képre


A csapat versenyzői három napot töltöttek az országban számtalan programon részt véve, melyből kiemelkedett a közel négyszáz lelkes amatőrt megmozgató rajongókkal közös kerékpározás.


A Bahrain-Merida kerete:
Valerio Agnoli (olasz), Yukiya Arashiro (japán), Manuele Boaro (olasz), Grega Bole (szlovén), Niccolo Bonifazio (olasz), Borut Bozic (szlovén), Janez Brajkovic (szlovén), Ondrej Cink (cseh), Sonny Colbrelli (olasz), Kai Chun Feng (tajvani), Ivan Garcia (spanyol), Enrico Gasparotto (olasz), Tsgabu Grmay (etióp), Heinrich Haussler (ausztrál), Jon Insausti (spanyol), Ion Izagirre (spanyol), Javier Moreno (spanyol), Ramunas Navardauskas (litván), Antonio Nibali (olasz), Vincenzo Nibali (olasz), Domen Novak (szlovén), Franco Pellizotti (olasz), David Per (szlovén), Luka Pibernik (szlovén), Kanstantsin Siutsou (fehérorosz), Giovanni Visconti (olasz) és Meiyin Wang (kínai).
 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések