A 2016/2017-es cyclo-cross magyar kupa összetett végeredményei

E-mail  Nyomtatás
2017. január 17. kedd
  |   Szerző: velo.hu

A hölgyeknél Orosz Anita, míg a férfiaknál Búr Zsolt nyerte a 2016/2017-es cyclo-cross magyar kupa összetettjét.

A 2016/2017-es cyclo-cross magyar kupasorozat október 23-án, nemzeti ünnepünkön rajtolt a várgesztesi Villaparkban a kétnapos cross hétvége záróakkordjaként. A hétfordulós sorozat, melybe az országos bajnokság is beleszámított 2017. január 15-én, Kecskeméten zárult.


A pontszámítás a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség világkupa-sorozatának rendszere alapján történt. A magyar kupasorozat összesítésénél egy, a legrosszabb futam eredménye nem számított bele az összetettbe. A „2017. évi magyar ranglista bajnok” címet kategóriánként az a versenyző kapta, aki a legtöbb pontot gyűjtötte a magyar kupa, cyclocross.hu sorozat futamain és az országos bajnokságon. Az országos bajnokság a magyar kupa pontjainak duplájával volt számolandó.

 

Diavetítéshez kattints a képre


Ennek alapján a férfi elit kategóriában Búr Zsolt (Vialand Racing Team) négy győzelmet szerezve diadalmaskodott Kriván András (Epronex Bike-Hungary) és Pelikán János (Mesterbike ILB Factory) előtt.


A hölgyek elit kategóriájában Orosz Anita (Trek SE) bizonyult a legjobbnak Szekeres Viktória (KTM Teszt Team) és Benkó Barbara (Focus XC) ellenében.


Az U23-as fiúknál Borsos Benedek (Speed-way team), az U19-es korosztályban Vas Balázs (Merida Maraton Team-CST) az U19-es lányoknál pedig Bukovácz Kata (Cube-Csömör) nyerte a sorozatot.


További eredmények az alábbi linken…


http://balaton-team.com/cyc/index.php

 

Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel:Kérjük, írja meg véleményét:

Vélemény írására csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük. Amennyiben hozzá szeretne szólni a cikkhez, kérjük regisztráljon, és jelentkezzen be.


Felhasználó név:
Jelszó:
  
Szöveg:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Francia Alpok 2017. Francia Alpok 2017.
Távolság: 980 km
Szintkülönbség: 11000 m
Nehézségi fok: 8
Albán-Anzix 2017.
Távolság: 999 km
Szintkülönbség: 12000 m
Nehézségi fok: 8
Alpok kommandó 2016.
Távolság: 590 km
Szintkülönbség: 7200 m
Nehézségi fok: 8


Velo.hu bringamagazin.
Biciklis hírek, tesztek, felszerelések, túrák és apróhirdetések